Velkommen til Dahl's Travel & Tours jagtrejser - Jagtrejser med kvalitet / service / sikkerhed - Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag sidste nyt

Jagtrejser i Ungarn

Vores revirer i Ungarn er drevet efter princippet om ansvarlighed afskydningspolitik, og bestandspleje på højt niveau.
Hos Dahl's Travel & Tours har vi stor respekt for disse revirers konsekvente indstilling til selektiv afskydning, og at man ikke lader sig friste af et kort øjebliks profit, men i stedet utrætteligt arbejder for bevarelse og sikring af deres trofækvalitet.

Uanset om man er til store eller mere almindelige trofæer, så skal man huske på, at man altid er garanteret et fast budget når man jagter i Ungarn, da det er jagtføreren der garanterer, at det anviste trofæ holder sig indenfor plus/minus 15 % af den ønskede trofævægt. Skulle det efterfølgende vise sig, at trofæet afviger mere end de 15 % i forhold til den ønskede trofævægt, så har man som gæst ret til at afvise trofæet, og efterlade det på reviret. Dette system gør, at man hjemmefra kan fastlægge sit budget uden at frygte ubehagelige overraskelser.

 
Fasan og andejagt 2 dages jagt:
4 dages arrangement med 3 overnatninger. Ophold med helpension. 1 dags fasanjagt og 1 dags andejagt. Ungarsk våbentilladelse og forsikring.

Pris eksempel pr.jæger v/10 skytter  DKK 23.400,-
Kronhjorte 4 dages jagt:
4 dages jagt 1:1, ophold med fuld forplejning, transfer ml.lufthavn, dokumenter for eksport, Ungarsk våbentilladelse og forsikring, kørsel under jagt.

Pris eksempel pr.jæger  DKK 7.500,-
Råbuk 3 dages jagt:
Ophold med fuld forplejning, 3 dages jagt 1:1, transfer ml.lufthavn, dokumenter for eksport, Ungarsk våbentilladelse og forsikring, kørsel under jagt.

Pris eksempel pr.jæger  DKK 6.950,-
Dåhjort 4 dages jagt:
Ophold med fuld forplejning, 4 dages jagt 1:1, dokumenter for eksport, Ungarsk våbentilladelse og forsikring, kørsel under jagt.

Pris eksempel pr.jæger  DKK 7.500,-
Muflon 4 dages jagt:
Ophold med fuld forplejning, 4 dages jagt 1:1, transfer ml.lufthavn, dokumenter for eksport, Ungarsk våbentilladelse og forsikring, kørsel under jagt.

Pris eksempel pr.jæger DKK 7.500,-
Jagttider i Ungarn
 
Råbuk - 15.april - 30.september

Vildsvin, so - 1.maj - 31.januar

Ræv - hele året

Vildsvin, orne
Unggrise og smågrise - hele året
tavle-sommerbuk.jpg
 
Tilmeld nyhedsbrev - Tilbud og jagtrejser
Dahls_logo-lilie.png
Dahl’s Travel & Tours
Sorøvej 9
4200 Slagelse
Tlf. 22 53 12 13 
oe@dahlstraveltours.dk